Oficines i caixers

Ara, més caixers disponibles!
Amb EURO 6000 ampliem la xarxa de caixers automàtics amb acord.
A més, disposem d'una xarxa de 55.000 caixers Allpoint sense recàrrec2 a l'estranger a països com Canadà, EUA, Mèxic, Puerto Rico i Regne Unit.
Localiza els caixers amb acord amb el cercador de l'APP de BancaMOBILE.

Descarrega-te-la!

Encara no ets soci de Caixa d'Enginyers?

Coneix els avantatges que tenim per a tu

Si ets d'un municipi on no hi ha cap oficina, també t'atendrem des d'Atenció Digital al telèfon 902 300 321, disponible de dilluns a divendres de 8 a 21 h.

A més, pots realitzar ingressos d'efectiu en un compte de Caixa d'Enginyers des de qualsevol oficina del BBVA amb la teva targeta, així com portar diners d'una altra entitat mitjançant una ordre de traspàs d'efectiu que pots fer còmodament a través d'internet, totes dues sense comissions.

  • A prop teu
    Fes la teva cerca mitjançant un mapa amb els caixers i/o oficines
 

 

 

(1) Seran gratuïtes les 5 primeres operacions mensuals de cada titular en caixers adherits a l'acord. A partir de la sisena operació mensual en els caixers de les entitats adherides a l'acord, el cost serà de 0,65 euros o de 0,55 euros en el cas de la xarxa de caixers Euro 6000.

(2)Els socis estaran exempts de la comissió Access Fee (import que cobra l'entitat propietària del caixer per prestar el servei). Els socis assumiran la resta de comissions habituals per canvi de divisa i per disposició d'efectiu.