Caixa d'Enginyers es troba adherida al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit, previst en el Reial Decret-llei 16/2011, de 14 d'octubre. L'import garantit dels dipòsits serà d'un màxim de 100.000 euros per dipositant, segons s'estableix en l'article 10.2 del Reial Decret-llei 16/2011, del 14 d'octubre. 1/6
Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.

 

Erasmus

Vols anar d'Erasmus i/o Postgrau a l'estranger?

Ja pots fer-ho amb la teva targeta de Caixa d'Enginyers!

 

 

Linea

Tira de imágenes

 • Compte associat a la targeta sense comissions.(1)

 • Reintegrament d'efectiu en caixers a l'estranger sense
  comissió per disposició(2) ni per canvi de divisa per part de
  Caixa d'Enginyers.
 • Atenció remota mitjançant la Banca Electrònica, la Banca Telefònica i la Banca Mòbil
 • Compres a comerços en moneda estrangera sense comissió
  per canvi de divisa.

 

 • Targeta securitzada per a compres per Internet
 • Tecnologia Contactless a les nostres targetes de crèdit VISA
 • Programa Card Benefit:
  • Devolució d'imports derivats d'ús fraudulent.
  • Avisos SMS de les compres realitzades.(3)
  • Atenció telefònica en cas de qualsevol incidèn


 

Condicions Erasmus només aplicables per a socis menors de 31 anys i amb la contractació d'una Assegurança d'Assistència a l'Estranger. Condicions aplicades durant el primer any, amb possibilitat de pròrroga (sempre que el soci continuï mantenint els requisits Erasmus).
(1) Compte sense comissió d'alta ni manteniment (0,00 euros) sempre que hi hagi moviments durant els últims 6 mesos. Targeta associada sense comissió d'alta ni manteniment (0,00 euros) només per a socis menors de 26 anys i per a la resta de socis sempre que el consum anual de compres en comerços superi els 1.000 euros. Si no es compleixen aquetes condicions, s'informarà a oficines de les tarifes aplicables.
(2) Caixa d'Enginyers no li cobrarà en cap de les disposicions mensuals d'efectiu en caixers de qualsevol xarxa internacional. Determinades entitats alienes a Caixa d'Enginyers poden arribar a cobrar una comissió per operació. Recomanen que llegeixi atentament la pantalla dels terminals.
(3) Enviament de missatges SMS per a totes les compres de més de 150 euros realitzades en territori nacional i operacions de qualsevol import a l'estranger.

 

Converteix la teva targeta de dèbit o crèdit en la millor aliada per a estudiar a l'estranger, amb les millors condicions per a tu.

Linea

Emplena el formulari a continuació i contactarem amb tu per informar-te del Pack Erasmus!