Qui som?

 

Caixa d'Enginyers és una societat cooperativa d'estalvi i crèdit que compta amb més de 180.000 socis i desenvolupa un model de banca personal, comercial, institucional i d'empresa en el territori espanyol amb la vocació de donar servei als professionals, ja siguin enginyers o d'altres professions.

 

Descobreix per què fer-te soci de Caixa d'Enginyers.

Informació Octubre 2017

 

Fundada el 1967, la característica distintiva del model cooperatiu de Caixa d'Enginyers és que el soci és alhora client i propietari de l'entitat.

Caixa d'Enginyers actua com a matriu del Grup Caixa d'Enginyers, que integra també Caixa d'Enginyers Gestió (societat gestora de fons d'inversió), Caixa d'Enginyers Vida i Pensions (societat gestora d'assegurances, reassegurances i fons de pensions), Caixa d'Enginyers Bancassegurances (operador d'assegurances), Fundació Caixa d'Enginyers (eina de RSC), Ingenium Shopping (cooperativa de consumidors) i Norbolsa (amb una participació del 10% en la societat especialista en intermediació borsària i en serveis financers de valor afegit).

A més, Caixa d'Enginyers va constituir al febrer de 2011 la Fundació Caixa d'Enginyers per tal de vehicular les seves activitats de responsabilitat social corporativa. Es tracta d'una institució privada i sense ànim de lucre que va sorgir de la transformació de l'antiga Agrupació Soci-Cultural i Tecnològica dels Enginyers. La Fundació pretén optimitzar l'eficiència dels recursos destinats a la promoció i el foment de l'enginyeria i activitats d'interès cultural, social, mediambiental, benèfic-assistencial, professional i tecnològic.

Caixa d'Enginyers va celebrar, el 2017, el seu 50è aniversari. Durant aquestes cinc dècades, ens hem consolidat en l'àmbit de les cooperatives de crèdit en el mercat europeu, mantenint-nos fidels al nostre model de banca responsable, sempre al costat dels socis.

Des de 1967, l'Entitat s'ha recolzat sempre en els seus valors fundacionals per a consolidar la base del seu creixement i el model de banca cooperativa. Entre d'altres activitats, la Fundació Caixa d'Enginyers va convocar el premi Acció 50 per a que els propis socis votessin els projectes d'una de les tres línies d'actuació (Formació, Reinserció laboral i Sostenibilitat) de la Fundació. Així, les iniciatives guanyadores van rebre una aportació especial per part de l'Entitat. A més, es van organitzar dos concerts molt especials per als socis a l'Auditori (Concert 'De Pel·lícula') i al Palau de la Música (Els Amics de les Arts).

 

 

Caixa d'Enginyers disposa d'una xarxa de 29 oficines pròpies repartides en les ciutats d'Alicante, Barcelona, Bilbao, Girona, Lleida,  Málaga, Madrid, Manresa,  Mataró, Palma (Mallorca), Sant Cugat del Vallés, Sevilla, Tarragona, Terrassa, Valencia, Vic y Zaragoza amb horari de 8:30 a 19:00 hores.

A més dels caixers automàtics ubicats a les mateixes oficines, Caixa d'Enginyers disposa de més de 16.000 caixers col·laboradors arreu del territori nacional, així com d'una xarxa de 55.000 caixers Allpoint sense recàrrec* a l'estranger a països com Canadà, EUA, Mèxic, Puerto Rico i Regne Unit.


Grup Caixa d'Enginyers Per què som diferents?

 

Vols ser soci de Caixa d'Enginyers?

 

(*) Els socis estaran exempts de la comissió Access Fee (import que cobra l'entitat propietària del caixer per prestar el servei). Els socis assumiran la resta de comissions habituals per canvi de divisa i per disposició d'efectiu.