Assegurances d'empresa

 

La "gerència de riscos" és una activitat imprescindible per a totes les empreses, no només per a les de grans dimensions. Avui en dia, tota activitat empresarial necessita d'una adequada gestió dels diferents tipus de riscos als quals està exposada.

En el Grup Caixa d'Enginyers t'ajudem a identificar aquests riscos i et recomanem solucions adaptades a l'activitat de la teva empresa, per reduir i minimitzar el seu possible impacte.

T'ajudem a protegir-te adequadament de tots els riscos als quals s'exposa la teva empresa, el teu patrimoni i els immobles necessaris per a exercir la teva activitat professional o empresarial, així com en tots els àmbits de responsabilitat civil a què s'exposa, tant de caràcter obligatori com els recomanats per la naturalesa de la teva activitat i que majors conseqüències puguin tenir.

Avantatges que t'oferim amb les assegurances d'empresa:

  • Gestió més eficient dels riscos a través d'una visió completa i integrada de totes les posicions i necessitats financeres i asseguradores.
  • Gestió adaptada a les circumstàncies professionals, empresarials, personals i familiars.
  • Anàlisi individualitzada de cada risc i confecció d'una proposta d'assegurament adequada, tant en garanties com a capitals, per no incórrer en infra-assegurança.
  • Revisió i verificació de la naturalesa real de l'activitat per a la teva correcte assegurament.
  • Cotització conjunta de tots els riscos amb les companyies amb les que tractem, per obtenir millores en la contractació i poder traslladar-les en forma de cobertures i primes especials.
  • Recomanacions addicionals per a la correcta gestió dels riscos que no es puguin transferir a una assegurança.

Sol·licita una proposta personalitzada

Destacats

Protecció Personal Autònoms

+

Vehicles / Transport

+

Responsabilitat civil professional

+

Assistència en viatge professional

+

 

 

Assegurances contractades amb la intermediació de Caixa Enginyers, Operador de Banca-Assegurances Vinculat, SLU, inscrit en el registre de mediadors de la DGSFP amb el codi OV0052. Pots consultar aquí les companyies amb les que Caixa d'Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, té contracte d'agència.