Alertes sobre la liquiditat per a Plans de Pensions i PPA:

icono candadoEl cobrament de la prestació o l'exercici del dret de rescat només son possibles en cas d'esdeveniment d'alguna de les contingències o supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.

Alertes sobre la liquiditat per a Plans de Pensions:

icono candado El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.

Indicador de Risc per a PP:

 

 

Indicador de Risc per a PPA:

 

1/6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.

L'indicador de risc de PP està calculat en base a dades històriques mitjançant l'indicador SRRI (Synthetic Risk Reward Indicator), que té una escala entre 1 i 7 i varia del 2 al 5. Aquesta dada pot no constituir una indicació fiable del futur perfil de risc del Pla. Adquireix aquesta categoria fonamentalment pel risc de tipus d'interès, així com pel de mercat i el de divises.

 

 
 Plans de Pensions i PPA

Plans de Pensions i PPA

Creem amb tu el pla personal d'estalvi per a la teva jubilació.

Som present. Som futur.

 

 

Tenim el pla que s'adapta millor a tu.

 

La gamma de plans de pensions de Caixa d'Enginyers permet que puguis disposar del pla que necessites, ajustat al teu perfil de risc i a l'horitzó temporal de la teva jubilació, i amb una qualitat de gestió reconeguda per les principals agències de qualificació internacionals.

 

Posem totes les opcions a la teva disposició. Pots concentrar el teu estalvi en un únic pla de pensions, o bé podem crear especialment per a tu una cartera optimitzada de diferents plans, adaptada a les teves circumstàncies personals.

 

Plans amb més valor. La sensibilitat de Caixa d'Enginyers amb la Responsabilitat Social Corporativa ens permet oferir-te una gamma de plans de pensions socialment responsables amb una estratègia d'inversió alineada amb aquesta filosofia i pionera al mercat espanyol.

 

 Veure gamma completa de Plans de Pensions

 

 

 

Amb el model d'assessorament en previsió de Caixa d'Enginyers t'acompanyem en les teves decisions per aconseguir els teus objectius de pensió per a la jubilació. Posem a la teva disposició tota la nostra experiència i coneixement, amb un model propi que segueix la línia del compromís de servei i la responsabilitat que adquirim amb tots els nostres socis.

 

Sol·licita'ns una proposta personalitzada


 

Anàlisi i diagnòstic

 

Amb el nostre Model de Previsió et proporcionarem una simulació de la teva jubilació i realitzarem una projecció de la teva pensió pública.

 

Determinació i quantificació de l'objectiu

 

Podràs determinar el teu objectiu realitzant simulacions sobre la "tasa de substitució" que desitges aconseguir (el que representa la pensió de jubilació pública més la teva pensió complementària sobre l'últim salari en actiu).

 

Aportacions. De quin import i com
has de fer les teves aportacions

En funció de l'objectiu d'estalvi, del teu perfil de risc i les teves preferències d'inversió, podràs simular ràpidament quant podries aconseguir amb diferents escenaris d'aportacions, per trobar el més adequat a la teva situació i objectiu.

 

En quins productes pots estalviar?

 

No existeix una única fórmula d'estalvi per a la jubilació i, el nostre objectiu, és trobar la que millor s'adapti al teu cas en particular. Por això et proposem combinar la seguretat de productes garantits amb la potencial rendibilitat d'una cartera de plans de pensions optimitzada per a tu.

 

Seguiment i revisió periòdica

 

La teva jubilació és un projecte a llarg termini en el qual les circumstàncies del teu entorn personal segurament canviaran. Per això és necessari revisar periòdicament el teu pla d'estalvi i adequar-lo als possibles canvis, sense perdre de vista l'objectiu definit.