2018

Consulta les notícies de Caixa d'Enginyers del 2018.

Caixa d'Enginyers, primera entitat en disposar de plans de pensions amb el certificat AENOR de producte financer socialment responsable

18/12/2018

Caixa d'Enginyers proposa planificar la jubilació amb un pla personalitzat adaptat a les necessitats de cada soci i a la seva situació familiar i laboral.

 

Caixa d'Enginyers, en la VI Jornada de RSE del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya

27/11/2018

El 23 de novembre, Joan Cavallé va participar en la presentació de la VI Jornada de RSE del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, al costat de Josep Santacreu, president de Respon.cat i Antoni Gómez, president del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC).

Caixa d'Enginyers llança la primera targeta dèbit-crèdit de Mastercard a Espanya

21/11/2018

Caixa d'Enginyers llança la nova targeta DUAL de Mastercard. Es tracta de la primera combo que combina el format de dèbit i de crèdit en una mateixa targeta bancària a Espanya.

 

Caixa d'Enginyers s'adhereix al Pacte Mundial de les Nacions Unides

21/11/2018

Caixa d'Enginyers s'ha convertit en firmant del Pacte Mundial de Nacions Unides. Es tracta d'una iniciativa internacional que promou implementar 10 principis universalment acceptats per promoure el desenvolupament sostenible en les àrees de drets humans i empresa, normes laborals, medi ambient i lluita contra la corrupció en les activitats i l'estratègia de negoci de les empreses. Amb més de 12.500 entitats adherides en més de 160 països, és la iniciativa més important de responsabilitat social empresarial del món.

Celebració del 10 aniversari de Caixa Enginyers Vida i Pensions a Madrid

19/11/2018

El 15 de novembre es va celebrar l'acte commemoratiu del Desè Aniversari de Caixa Enginyers Vida i Pensions a la Real Academia de la Ingeniería de Madrid, al que van assistir més de 70 persones.

Celebració del Desè aniversari de Caixa Enginyers Vida i Pensions

09/11/2018 Ahir, 8 de novembre, es va celebrar l'acte commemoratiu del Desè Aniversari de Caixa Enginyeres Vida i Pensions al Recinte Modernista Sant Pau de Barcelona.

Caixa d'Enginyers inaugura la seva nova oficina a Manresa

07/11/2018

Caixa d'Enginyers ha inaugurat avui la seva nova oficina AVANT a Manresa (Bages), fruit de l'acord estratègic amb Mútua General de Catalunya, signat el desembre de 2017.

Nova oficina de Caixa d'Enginyers a Bilbao

05/11/2018

Caixa d'Enginyers ha inaugurat avui la seva nova oficina a Bilbao per millorar i potenciar el seu servei en aquesta ciutat.

L'objectiu d'aquesta obertura és oferir al soci un servei de millor qualitat, amb un espai molt més ampli i cèntric. Situada al carrer Alameda Rekalde número 2, passarà a substituir a la fins ara oficina central de Caixa d'Enginyers a Bilbao, situada a las instal·lacions del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Biscaia. Aquest nou espai oferirà un servei ininterromput als socis de 8.30 a 19 hores.

Caixa d'Enginyers inaugura la seva nova oficina a Vic.

31/10/2018

Caixa d'Enginyers ha inaugurat la seva nova oficina AVANT a Vic (Osona), fruit de l'acord estratègic amb Mútua General de Catalunya, signat el desembre de 2017.

 

Caixa d'Enginyers amplia la seva xarxa d'oficines a Barcelona

22/10/2018

Caixa d'Enginyers ha inaugurat una nova oficina al barri de l'Eixample de Barcelona. Amb aquesta nova obertura, l'Entitat suma un total de 10 oficines al servei dels seus socis a la ciutat comtal i 30 en el conjunt d'Espanya.

 


Caixa d'Enginyers reforça les àrees de negoci i governança

17/10/2018

Caixa d'Enginyers ha reforçat la seva estructura organitzativa, especialment en les àrees de negoci i governança.

Amb els nous canvis organitzatius, Caixa d'Enginyers compta amb dues sots direccions generals, que responen a les tres grans àrees clau per a l'Entitat: Serveis al Soci/Negoci, Gestió Global del Risc i Auditoria Interna.

Caixa d'Enginyers, Spainsif i Amundi organitzen la taula rodona "Inversions d'Impacte"

08/10/2018

El passat 4 d'octubre es va celebrar a la Borsa de Barcelona la trobada "Inversions d'Impacte", organitzada per Caixa d'Enginyers, Spainsif i Amundi.

Caixa Enginyers Vida i Pensions celebra el seu 10è aniversari

03/10/2018

Caixa Enginyers Vida i Pensions, la companyia d'assegurances de vida i de plans de pensions del Grup Caixa d'Enginyers, celebra aquest mes de setembre el seu desè aniversari al servei dels seus prop de 30.000 socis.

 

Josep Oriol Sala, President de Caixa d'Enginyers, participa a la presentació del II Baròmetre Industrial del COGITI a la Real Academia de Ingeniería de Madrid

27/09/2018

Josep Oriol Sala, President de Caixa d'Enginyers, va presidir el darrer divendres, 21 de setembre de 2018, una taula de debat en l'Acte de presentació del II Baròmetre Industrial 2018 del COGITI (Consejo General de la Ingeniería Técnica Industrial de España) a Madrid. Destacades personalitats del món econòmic, de la universitat i de l'enginyeria, així com els Decans dels Col·legis que pertanyen al COGITI, van participar en la jornada.

Caixa d'Enginyers reforça la seva xarxa de serveis al soci amb dues noves oficines "AVANT" a Vic i Manresa

17/09/2018

Caixa d'Enginyers ha inaugurat a Vic (Rambla de l'Hospital, 6) y Manresa (Passeig de Pere III, 66) dues oficines "AVANT" fruit de l'acord estratègic amb Mútua General de Catalunya, signat al desembre de 2017.

Celebrem el desè aniversari de Caixa Enginyers Vida i Pensions!

17/09/2018

Avui, 17 de setembre de 2018, es compleixen 10 anys de la creació de Caixa Enginyers Vida i Pensions. Durant aquest temps, ha aconseguit ser l'entitat de referència d'estalvi i previsió del Grup, amb un creixement sostingut i una excel·lent situació de solvència, oferint als nostres socis una ampli ventall de productes i un assessorament personalitzat.

DOS NOUS CAIXERS A LA COSTA BRAVA: BLANES I PALAMÓS

31/07/2018

Des d'avui, dues poblacions de la província de Girona, en plena Costa Brava: Blanes i Palamós, disposen de caixer automàtic de Caixa d'Enginyers en funcionament les 24 hores del dia. Les cèntriques ubicacions en ambdues poblacions, centres turístics molt importants de la zona, permetran als socis disposar d'efectiu de manera més ràpida i senzilla.


Nou caixer automàtic a Mataró

19/07/2018

Caixa d'Enginyers va obrir, l'any passat, la seva primera oficina a Mataró, ubicada a l'espai que té Mútua General de Catalunya a la capital del Maresme. Des d'avui, l'oficina disposa també de caixer automàtic per a tots els socis de l'Entitat, que estarà en funcionament les 24 hores del dia.


El fons CE Iberian Equity, FI entre els més rendibles del 2018

16/07/2018 El fons CE Iberian Equity, FI segueix en el top ten del rànquing dels fons de renda variable més rendibles.

La Fundació Caixa d'Enginyers participa en l'exposició "Quatre segles d'enginyeria espanyola a ultramar: segles XVI-XIX", a Sevilla.

16/07/2018

El president de la Fundació Caixa d'Enginyers, Josep Oriol Sala, va visitar l'exposició "Quatre segles d'enginyeria espanyola a ultramar: segles XVI-XIX" a l'Arxiu General d'Índies de Sevilla el passat 4 de juliol. La mostra, organitzada per l'Asociación Empresarial de Ingenieros Consultores de Andalucía (ASICA) i que compta amb el suport de la Fundació Caixa d'Enginyers, estarà oberta al públic fins al 30 de setembre.


Els socis de Caixa d'Enginyers podran retirar efectiu sense recàrrec a l'estranger

11/07/2018

Caixa d'Enginyers, cooperativa de crèdit de serveis financers i asseguradors, ha signat un conveni amb Cardtronics per a utilitzar Allpoint, la major xarxa de caixers automàtics del món. Mitjançant aquest acord, Caixa d'Enginyers ofereix als seus socis la possibilitat d'obtenir efectiu de 55.000 caixers sense cost addicional al voltant del món, 41.000 dels quals situats a EUA.

Caixa d'Enginyers en les primeres posicions dels rànquings.

10/07/2018

Recentment, alguns dels productes d'estalvi i inversió de Caixa d'Enginyers han sigut molt ben valorats, obtenint bones posicions en rànquings publicats pels principals diaris i suplements econòmics.

Caixa d'Enginyers amb el Dia Internacional de les Cooperatives

03/07/2018

El primer dissabte de juliol, des de 1995, l'Assemblea General de les Nacions Unides convida els governs, organitzacions internacionals i cooperatives a celebrar el Dia Internacional de les Cooperatives.

Caixa d'Enginyers s'incorpora a EURO 6000 i amplia la seva xarxa de caixers automàtics

28/06/2018

Caixa d'Enginyers ha signat un acord per a la incorporació a l'accionariat d'EURO 6000, l'objectiu del qual és administrar les xarxes i productes de Mitjans de Pagament promoguts conjuntament per les seves Entitats membres. Amb aquest acord, Caixa d'Enginyers amplia notablement la seva xarxa de caixers automàtics fins a més de 16.000, ja que els seus socis podran retirar efectiu en qualsevol dels més de  8.400 caixers automàtics dels que disposa actualment EURO 6000.

 


Assemblea General Ordinària de Caixa d'Enginyers

20/06/2018

Caixa d'Enginyers ha presentat als seus socis els resultats obtinguts el passat exercici que reflecteixen la consolidació del seu model cooperatiu i de banca responsable. 

Publicació del l'Informe Anual 2017 de Caixa d'Enginyers

19/06/2018

Ja està disponible l'Informe Anual 2017 de Caixa d'Enginyers. Son 104 pàgines on s'explica l'activitat del Grup durant l'any anterior. Un exercici especialment complicat pels mercats i per l'entorn social, que han fet que cadascun dels professionals que en formem part haguem tret el millor de nosaltres per garantir un bon servei als socis.  

 

Caixa d'Enginyers dóna suport a Mastercard per donar fins a 50.000 menjars escolars al Programa Mundial d'Aliments

06/06/2018

Caixa d'Enginyers ha anunciat avui el llançament d'una iniciativa juntament amb Mastercard que donarà fins a 50.000 menjars escolars al Programa Mundial d'Aliments o World Food Programme (WFP) per lluitar contra la fam, que a dia d'avui pateixen més de 815 milions de persones.


Caixa d'Enginyers acull un dels esdeveniments més destacats d'inversió socialment responsable

04/06/2018

Caixa d'Enginyers ha organitzat un dels esdeveniments inicials de la sèrie de trobades organitzades per Spainsif. L'acte ha estat un punt de trobada per debatre sobre l'ecosistema de la inversió sostenible i, més concretament, sobre la mitigació de riscos per a l'inversor mitjançant la inclusió de criteris ambientals, socials i de govern corporatiu (ASG).

 


Caixa d'Enginyers organitza la taula rodona "Com mitigar riscos per a l'inversor amb la inclusió de criteris ASG"

28/05/2018

Caixa d'Enginyers formarà part de la Setmana de la ISR Spainsif 2018 amb l'organització de la taula rodona "Com mitigar riscos per a l'inversor amb la inclusió de criteris Ambientals, Socials i de Govern Corporatiu (ASG)".

Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers, participa a la V Jornada ACCID i APC.

16/05/2018

La V jornada ACCID i APC, que se centrarà en Les noves tendències en comptabilitat, control i finances, comptarà amb la participació de Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers.

 

Caixa d'Enginyers, patrocinador del 3r Congrés d'Economia i Empresa de Catalunya

08/05/2018

Caixa d'Enginyers ha signat un acord amb el Col·legi d'Economistes de Catalunya per ser l'entitat patrocinadora del 3r Congrés d'Economia i Empresa de Catalunya, una trobada de referència del sector econòmic, que durant els mesos d'abril i maig tracta els reptes de l'economia i l'empresa a Catalunya.

 


Caixa d'Enginyers reforça el seu compromís amb la sostenibilitat incorporant la nova línia de crèdit ICO IDAE Eficiència Energètica

27/04/2018
  • La Banca d'empreses ofereix així una alternativa de finançament alineat amb el pla d'acció de la Comissió Europea, que promou una economia baixa de carboni

 

  • Caixa d'Enginyers Gestió va llançar, el 2017, CE Environment ISR, FI, el primer fons d'Espanya que promou, a través de la inversió en empreses, la lluita contra el canvi climàtic


Presentació de GDC Borsa Premium

19/04/2018

Caixa d'Enginyers presenta el nou servei GDC Borsa Premium, que es posarà en marxa el proper dilluns, 23 d'abril.

 


Caixa Enginyers Gestió, segona entitat del mercat de fons espanyol amb més inversió socialment responsable.

18/04/2018

Segons l'últim estudi ESG al mercat de fons espanyol, realitzat per Spainsif, Caixa Enginyers Gestió és la segona entitat amb més patrimoni ESG (fons gestionats en funció de criteris ambientals, socials i de bon govern).

 


Caixa d'Enginyers llança la primera targeta ecològica contactless de Mastercard a Europa.

12/04/2018
  • La targeta MOVE de Mastercard, destinada a clients menors de 26 anys, permetrà retirar efectiu gratis a tot el món

 

  • La targeta està fabricada amb un material biodegradable que substitueix al plàstic

CE Emergents FI, el fons espanyol de renda variable emergent més rendible dels darrers tres anys

03/04/2018 El passat 30 de març, el diari Expansión va publicar un reportatge sobre els fons emergents més rendibles.

Presentació resultats anuals: Caixa d'Enginyers consolida la seva solvència el 2017 amb una ràtio de capital del 16,81%

15/03/2018

 

  • El seu model cooperatiu, on el soci és alhora client i propietari, ha estat un factor clau per al creixement de l'Entitat, que el 2017 ha celebrat el seu 50 aniversari

 

  • El volum de negoci gestionat ha augmentat un 5,39% aconseguint els 5.750 milions d'euros, i els recursos gestionats de clients s'han situat en els 3.796 milions

 

  • Caixa d'Enginyers segueix tenint una posició de lideratge en quan a l'índex de recomanació dels seus socis amb un 44,7%, envers el 0,1% del sector, segons la metodologia Net Promoter Score (NPS)

 

Joan Cavallé participa a la conferència "Banca ètica: Banca amb valors per millorar el món i les persones"

01/02/2018

Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers, va participar a la conferència "Banca ètica: Banca amb valors per millorar el món i les persones", organitzada per ACCID i el Col·legi d'Economistes de Catalunya. 

Acord entre Caixa d'Enginyers i CECABANK per a reforçar la seva política de transparència.

24/01/2018

Caixa d'Enginyers ha formalitzat un acord de col·laboració amb Cecabank, banc majorista de capital espanyol, amb la finalitat de poder utilitzar els serveis d'aquesta entitat per a una correcta implantació de part dels requeriments de la normativa MIFIR/MIFID II.

Caixa d'Enginyers i Crédit Coopératif signen un acord per acompanyar el desenvolupament internacional dels seus clients

17/01/2018

Caixa d'Enginyers, cooperativa de crèdit i serveis financers i asseguradors, van signar, l'11 de gener, un acord de col·laboració amb Crédit Coopératif, que aquest 2018 celebra 125 anys. El conveni -signat per Joan Cavallé, Director General de Caixa d'Enginyers, i Christine Jacglin, Directora General de Crédit Coopératif- té l'objectiu d'acompanyar el desenvolupament internacional dels seus clients. 

Caixa d'Enginyers, entre les entitats més valorades del país segons la publicació Dinero y Derechos

03/01/2018

Segons una enquesta elaborada per Dinero y Derechos (publicació de la Organització de Consumidors i Usuaris), contestada per 7.558 dels seus socis, situa Caixa d'Enginyers com una de les entitats millor valorades, amb un nivell de satisfacció de 82 sobre 100.