Més assegurances

Hi ha moltes formes de protegir-te, davant de qualsevol circumstància i en qualsevol moment de la vida. A través de Caixa d'Enginyers podràs assegurar el futur de la família enfront d'una possible disminució d'ingressos, la pèrdua de capacitat laboral per un accident o malaltia, la millor assistència sanitària o protegir el pagament dels teus préstecs hipotecaris o personals

Proporcionarem les cobertures adequadesper els teus riscos reals evitant infra-assegurança i sobre-asseguraments.

Una oferta en la qual trobaràs la millor opció per assegurar tots els riscos: personals, familiars i patrimonials, Una selecció de companyies solvents i que operen de forma especialitzada en els diferents rams.
Assegurances especials per als socis de Caixa d'Enginyers I la nostra supervisió constant de la gestió i qualitat de prestacions a través d'un departament propi de Prestacions i Sinistres.

Sol·licita una proposta personalitzada

Productes destacats

Si te'n vas a estudiar a l'estranger no te la juguis!

Caixa d'Enginyers t'ofereix l'Assegurança Erasmus, perquè disposis de solucions davant de qualsevol imprevist i et sentis com a casa.

+

Per poder pagar les quotes del préstec si et quedes sense la teva font d'ingressos.

Si en els compromisos a llarg termini apareix la incertesa, et proposem una manera intel·ligent d'eliminar-la.

+
 


* Assegurança contractada amb la intermediació de Caixa Enginyers, Operador de Banca-Assegurances Vinculat, SLU, inscrit en el registre de mediadors de la DGSFP amb el codi OV0052. Pots consultar aquí les companyies amb les que Caixa d'Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, té contracte d'agència.