Comptes i Diposits - Indicador de risc

El meu dia a dia

Controla les teves despeses i disposa dels teus diners quan ho necessitis; des de casa, al carrer o mentre viatges.

COMPTE CORRENT PARTICULAR

 • Compte corrent sense comissions per manteniment1
 • Targetes de crèdit gratuïtes fent un consum anual en compres de 1.000 euros per targeta. Amb avantatges addicionals si marxes a l'estranger per feina o formació.
 • Transferències nacionals i SEPA (pagaments entre països de la UE en euros) gratuïtes en Banca ONLINE.
 • Bonificació de 0.04 euros per rebut domiciliat.
 • Ingressos de xecs nacionals i ingressos de transferències nacionals gratuïts.
 • Domiciliant la teva nòmina disposes de Préstecs Personals en condicions exclusives.
 • Pagaments immediats amb el teu Smartphone amb Enginyers PAY (a través del registre a la plataforma de pagaments Bizum).
 • VIA-T per 15 euros anuals.
 • Descomptes i avantatges específics en Ingenium Shopping pagant amb les targetes. Descobreix tots els establiments en:
  www.caja-ingenieros.es/ingenium.
 • Ofertes especials en rènting de vehicles. Ingenium Renting t'ofereix avantatges especials en els últims models del mercat.

OPERATIVA MULTICANAL

 • Diferents canals perquè triïs com controlar els teus comptes. Gestiona i opera els teus comptes mitjançant Banca MOBILE, Banca ONLINE i Banca TELEFÒNICA.
 • Disposes de tota la xarxa d'oficines amb horari ininterromput de 8.30 a 19 hi més de 71.000 caixers a la teva disposició2, en els que podràs treure diners a dèbit fins a 5 vegades al mes de forma gratuïta.

Finançament

Tens projectes en ment i necessites finançar-los, estem al teu costat.

FINANÇAMENT

Finança o reforma teu habitatge amb la modalitat més adequada a les teves necessitats:

 

PRÉSTEC I BESTRETA NÒMINA

Domicilia la nòmina i accedeix a aquests préstecs en condicions especials:

 • Préstec Nòmina > fins a 60.000 €
 • Bestreta Nòmina > T' avancem 1 nòmina

PRÉSTEC ECO

 • Fins a 30.000€ per finançar millores de l'eficiència energètica en habitatges, compra de vehicle ecològic, electrodomèstics de classe energètica A o superior.

Estalvi i Inversió

Disposem d'una àmplia gamma d'instruments amb els quals podràs gestionar els estalvis i sentir-te còmode.

ESTALVI

INVERSIÓ

Troba la tipologia de Fons de Inversión3 més d'acord al teu perfil:

Consulta els nostres Fons d'Inversió ISR (Inversió Socialment Responsable) que inverteixen en companyies que tenen en compte el seu impacte en el medi ambient i són líders en la lluita contra el canvi climàtic.

Mitjançant el Servei Gestió Discrecional de Carteres pots delegar la gestió en professionals experts, els qui estan en contacte permanent amb els mercats financers, i gestionen les inversions en funció de la conjuntura econòmica i financera, basant-se sempre en el teu perfil de risc.

Seguretat i Previsió

Vols la millor protecció per a tu i els teus, per això en Caixa d'Enginyers disposes de totes les cobertures que necessites per a poder gestionar les teves imprevistos

COBERTURES DE RISCOS

ESTALVI PER A LA MEVA JUBILACIÓ

PLANS DE PENSIONS5 Consultar les alertes de liquiditat i els indicadors de risc dels plans aquí

 • A Caixa d'Enginyers volem assegurar la teva tranquil·litat futura mitjançant una renda complementària a la pensió pública.

Disposaràs de les millors garanties perquè el teu futur sigui tal com l'imagines.

+INFO Plans de pensions

 • Mitjançant el Simulador de Previsió, t'ajudem a conèixer la projecció econòmica de la teva jubilació contemplant fins i tot possibles contingències vitals (incapacitat temporal, invalidesa, viduïtat i mort). Sol·licita una proposta personalitzada a la teva oficina.

 

En obrir el teu compte, adquireixes un títol cooperatiu per import de 9,01 euros. No es tracta d'una comissió, sinó de part del capital social de la Cooperativa de Consumidors i Usuaris - Ingenium que, a més de permetre't accedir als productes i serveis del Grup Caixa d'Enginyers, et dóna dret a descomptes exclusius en nombrosos establiments col·laboradors, sempre que facis el pagament amb una targeta de Caixa d'Enginyers.

(1) Sempre que hi hagi moviments en el compte durant els últims 6 mesos o es mantingui un saldo superior de 2.000 euros.

(2) Sense comissió de manteniment. Xarxa de caixers de Caixa d'Enginyers: retirades il·limitades a dèbit i consultes de saldos i últims moviments sense comissions. A crèdit: 2%, mínim 2 euros. Caixers nacionals adherits: Gratuïtes les 5 primeres operacions mensuals a dèbit ia crèdit de cada titular. A partir de la sisena operació mensual, el cost serà de 0,65 euros per operació; 0,55 euros a la xarxa Euro 6000. A crèdit: 2%, mínim 2,20 euros, més la comissió de 0,65 euros (0,55 euros en caixers Euro 6000), sense cap operació exempta. Consultes: 0,50 euros. Caixers internacionals: 3%, mínim 3 euros, en operacions d'efectiu a dèbit i 4,50% a crèdit, mínim 3 euros. Consultes: 0,50 euros. En cas que l'entitat propietària del caixer coure comissió d'accés, aquesta es repercutirà al soci. A la xarxa de caixers Allpoint no hi ha comissió d'accés. Les 5 operacions exemptes són per titular i mes, sumant les disposicions en caixers amb acord i en els internacionals.

(3) Tots els fons d'inversió tenen com a entitat gestora Caixa Enginyers Gestió, SGIIC, SAU, com a societat dipositària Caixa d'Enginyers, S. Coop. de Crèdit, i estan registrats a la CNMV. Pots consultar el fullet informatiu i el document amb les Dades Fonamentals per a l'Inversor registrat a la CNMV en qualsevol oficina de Caixa d'Enginyers, o bé en www.enginyersfons.com o en www.cnmv.es. pots consultar els criteris d'Inversió Socialment Responsable dels nostres fons aquí.

(4) Assegurances contractades amb Caixa Enginyers Vida, Companyia d'Assegurances i Reassegurances, SAU, i amb la intermediació de Caixa d'Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, SLU, inscrit en el registre de mediadors de la DGSFP amb el codi OV0052. Es poden consultar les companyies amb les que Caixa d'Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, té contracte d'agència aquí.

(5) Els plans de pensions tenen com a entitat gestora Caixa Enginyers Vida, SAU, i com a entitat dipositària i entitat promotora a Caixa d'Enginyers, SCC. Pot consultar-se el document de Dades Fonamentals per al Partícip aquí o a qualsevol oficina de Caixa d'Enginyers. Consultar el DFP abans de realitzar qualsevol aportació. Les rendibilitats passades no impliquen rendibilitats futures.