Amb Banca MOBILE de Caixa d'Enginyers opera més fàcilment que mai. S'adapta al teu dispositiu perquè puguis utilitzar-la al teu mòbil o a la teva tablet.Tot inclòs

Amb la mateixa facilitat, confiança i tots els nostres valors que ens caracteritzen, com si estiguessis en una de les nostres oficines.
Perquè som els mateixos a qualsevol lloc.

Descarrega-la ARA!

App Store Google Play


(1)Més de 70.000 caixers repartits en:
- 16.000 caixers nacionals amb acord en què podràs realitzar fins a 5 disposicions d'efectiu a dèbit sense comissió de Caixa d'Enginyers. A partir de la sisena operació mensual en els caixers de les entitats adherides a l'acord, el cost serà de 0,65 euros o de 0,55 euros en cas de la xarxa de caixers Euro 6000.
- 55.000 caixers internacionals sense recàrrec de la xarxa Allpoint en països com Canadà, EUA, Mèxic, Puerto Rico i Regne unit. Els socis de Caixa d'Enginyers estaran exempts de la comissió Access Fee (import que cobra l'entitat propietària del caixer per prestar el servei) però assumiran la resta de comissions habituals per canvi de divisa i per disposició d'efectiu en caixers aliens a Caixa d'Enginyers .

(2) Reconeixement mitjançant Face ID: disponible per a sistema operatiu iOS a partir d'Iphone X.